Αναζητηση αυτου του ιστολογιου

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ -ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!

Τη Δευτέρα  31 Αυγούστου και ώρα 6.00 μμ ξεκινούν οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας  στο Πανθρακικό στάδιο Κομοτηνής για τα αγωνιστικά τμήματα (Γυμνασίου- Λυκειου) .
Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν όλα τα υπόλοιπα ηλικιακά τμήματα στο γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής .
Οι ενδιαφερόμενοι,μπορούν να προσέρχονται στις αντίστοιχες με τις ηλικίες τους ημέρες και ώρες.



Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015-2016, ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Ο Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κομοτηνής παρουσιάζει τις φανέλες προπόνησης της χρονιάς 2015-2016. Οι φανέλες αποτελούν ευγενική προσφορά του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ προς το σύλλογο.

Εδώ η φωτό με τη μακέτα της εμφάνισης


Ο Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κομοτηνής ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ και ιδιαίτερα τους κ.κ. Δημήτρη Δολιανίτη και Ιωάννα Δεμιράκη που επιμελήθηκαν την προμήθεια και το τύπωμα των ενδυμασιών. 
Στην μπροστινή πλευρά της φανέλας απεικονίζεται το έμβλημα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ και το λογότυπο του ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ. 
Στην πίσω πλευρά αναγράφεται η επωνυμία του σωματείου και το αντίστοιχο τμήμα του.

Εδώ το λογότυπο της επιχείρησης

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Συμμετοχή ομάδας γυναικών της πόλης μας σε τουρνουά beach volleyball στη Yalova της Τουρκίας. Κατάκτηση της 4ης θέσης από τις Γιαννακοπούλου/Κοτσάκη

Ο Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κομοτηνής συγχαίρει θερμά τις παίκτριες Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου και Αλεξάνδρα Κοτσάκη και την προπονήτρια Αγγελική Λαμπροπούλου για την επιτυχία τους.

Ο Δήμος Κομοτηνής ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δήμου της Yalova για συμμετοχή ομάδας γυναικών σε τουρνουά beach volleyball, εκπροσωπήθηκε από τις παίκτριες Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου και Αλεξάνδρα Κοτσάκη στην κατηγορία Κ17. 

Τις παίκτριες συνόδευσε η προπονήτρια και συνεργάτης του Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κομοτηνής Αγγελική Λαμπροπούλου.


Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις 26-30 Ιουλίου στη Γιάλοβα με τη συμμετοχή ομάδων από τη Γερμανία, Σερβία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα και Τουρκία. 

H ομάδα της πόλης μας κατέκτησε την τέταρτη θέση σε σύνολο εννέα ομάδων, ενώ στην αποστολή απονεμήθηκε το μετάλλιο του "ευ αγωνίζεσθαι" από το Δήμαρχο της πόλης.
HELLAS TEAM
GIANNAKOPOULOU-KOTSAKI
THE GAME1
HELLAS-GERMANY
FAIR PLAY AWARD